is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Ervaringen met NoCalc

By 19 september 2016 Blog, NoCalc, review

Op deze pagina delen wij graag een aantal ervaringen van tevreden gebruikers van NoCalc.

Reviews over NoCalc kun je ook bekijken in onze NoCalc webshop. Ga naar het NoCalc product waar u een review over wilt lezen en klik op ‘Reviews’ of ‘Beoordelingen’. Hier verschijnen dan de reviews en ervaringen van de verschillende NoCalc gebruikers over dit specifieke NoCalc product. In deze review kunt u ook uw eigen ervaringen kwijt door te klikken op ‘reviews’ of ‘beoordelingen’ . Wanneer je zeer tevreden bent over de informatie en advies die wij u hebben gegeven, over het product, de levering of andere zaken, dan hopen wij dat u dat met 5 sterren waardeert. Heeft u vragen over NoCalc? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Ervaring met NoCalc door: Herwijnen – 6 februari 2018:

de nocalc filters werden snel geleverd en de prijs is goed

 

Ervaring met NoCalc door: Aalbers:

Goed geholpen. Ik had wat vragen over het filter en kreeg uitgebreid uitleg en wat extra installatie tips.

 

Ervaring met NoCalc door: Jan van Santvoort

Zeer tevreden weinig kalkaanslag

 

Ervaring met NoCalc doorA. Gardenier

Wij zijn tevreden met de No-Calc, afgelopen jaar een nieuwe badkamer gekregen hierdoor wordt het schoonmaken een stuk lichter.

 

Ervaring met NoCalc door: Schwarz

Oorspronkelijk wat ongemakken met uw sensor ervaren echter correct opgelost door uw firma.

 

Ervaring met NoCalc door: Dick  

No Calc set zojuist geïnstalleerd. Effect op de thee is direct te merken. Nooit bij stil gestaan maar het verschil is direct te merken

 

Ervaring met NoCalc door: J. Schalk  

set in webshop besteld met rechte koppelingen maar met haakse aansluiting ontvangen… volgende dag de goeie alsnog ontvangen. Goed opgelost maar wel lastig als je niet verder kunt. Nou afwachten hoe het allemaal gaat werke.

 

Ervaring met NoCalc door: Christa, 20 mei 2014

Past goed in een kleine ruimte.  Om de 6 maanden een NoCalc cartridge vervangen voor € 30,- vind ik heel redelijk. Mijn waterkoker krijgt nog een heel klein beetje aanslag. Ik denk dat het net zo goed werkt als mijn waterontharder / zoutinstallatie die ik in mijn vorige huis had.  NoCalc is handig als je niet veel ruimte hebt.

 

Ervaring met NoCalc door: Loran, 30 november 2014

Grootste verschil tot nog toe is dat de badkamerspiegel schoon blijft. Nu wachten op het geluidssignaal dat mijn NoCalc cartridge vervangen moet worden.  Hij moest achter de wasmachine geïnstalleerd worden bij mij dus ik kan niet goed zien of hij bijna leeg is.

 

Ervaring met NoCalc door: Sander B., 29 november 2014

Ik ben zo blij met heel het NoCalc systeem, het neemt zo weinig ruimte in beslag en het is makkelijk om de cartridges te vervangen. Toch ook een waarschuwing, het water ziet er wat troebel uit direct na vervangen. Laat dus even wat water doorspoelen na vervangen is mijn advies.

 

Ervaring met NoCalc door: Floris 21 december 2013

Erg effectief bij hard water. Helaas lukt het mijzelf niet om de cartridges te vervangen. Ik vind het fijn hoe weinig ruimte NoCalc in beslag neemt in mijn keukenkastje.

 

Ervaring met NoCalc door: Daniel 13 december 2013

Ik heb het NoCalc systeem in een gebied met heel hard water geïnstalleerd. De goede resultaten leken zich maar langzaam voor te doen. Maar na 12 maanden in gebruik is het resultaat duidelijk en evident.

 

Ervaring met NoCalc door: L. Boot  3 januari 2014 

Briljant! Ik ben er erg blij mee. Beschermt het hele huis tegen kalkaanslag en het was makkelijk te installeren. Zelfs mijn partner lukt het om de cartridges te vervangen!

 

Ervaring met NoCalc door: Michel Boon 8 januari 2014

We zijn onder de indruk van de werking van deze waterontharder. Snel te installeren en vraagt een minimum aan ruimte. We kunnen het iedereen aanbevelen. Na 24 uur begon het water voelbaar beter te worden.

 

Ervaring met NoCalc door: Pauline C., 29 januari 2014

Love my no calc. Cheap and easy to install. My water feels so different and tastes different/better. My hair is shiny and my bath water is soft..What more could a woman want 🙂

 

Ervaring met NoCalc door: Sheila, 31 oktober 2014 *

Niets dan lof over de geboden service. Tal van vragen over het systeem gesteld omdat we het willen gebruiken in Noord- Cyprus. Blijkt hetzelfde te zijn dus ik kan de navulpatronen bestellen. Met de gratis extra meegeleverde houder voor het nieuwe type navulpatroon  en de gebruiksaanwijzing is het heel  eenvoudig. We gebruiken NoCalc nu 4 jaar en het resultaat is nog steeds fantastisch. We hebben een jacuzzi en willen problemen voorkomen, echter vorig jaar zijn we domweg vergeten het navulpatroon te wisselen. Onze fout beseffend hebben we het NoCalc navulpatroon verwisseld en onze jacuzzi schoongemaakt. Klusje geklaard en in de agenda een aantekening gemaakt zodat we het de volgende keer niet vergeten.

 

Ervaring met NoCalc door: Theo Vuurman, 20 maart 2016

Wij gebruiken nu bijna 3 kwart jaar NoCalc en ik moet eerlijk toegeven…. het werkt top! Niks geen kalkaanslag in vaatwasser, waterkoker en op de glazen douchewand. Ideaal! Cartridges gaan iets minder lang mee dan verwacht (4 i.p.v. 6 maanden), maar dit zal ook toe te schrijven zijn aan ons waterverbruik. Wij willen niet meer anders!

 

Ervaring met NoCalc door: dhr. Oudeman, 16 Juli 2014

NOCALC heeft een verbruikspatroon, moet na 35.000 liter waterverbruik vervangen worden.
Eenvoudig zelf te doen. ( Ik heb een systeem geïnstalleerd) Overigens niet alleen goed voor je koffiemachine, maar achter de watermeter gemonteerd ( door loodgieter)gelijk alle apparatuur beschermd!
Het ontkalkt niet!, maar als eerder in het forum aangegeven het bindt de kalk en het blijft dus ook gewoon in het water (en dat is maar goed ook) want de mineralen zijn niet slecht voor je lichaam.
Ook mijn verwarmingsketel en keukenboilertje blijven kalkvrij dus ook bij hogere temperatuur werkzaam. Ik ben er blij mee!

 

Ervaring met NoCalc door: Hans Smit, directeur

HS Techniek is gespecialiseerd in interieur-, nieuw-, en verbouw. Ook leveren en plaatsen wij keukens, sanitair, airconditioning en C.V installaties. Klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn de kernwoorden van HS Techniek. Door onze eigen ervaringen met NoCalc adviseren wij onze klanten voor al onze sanitaire projecten en C.V. installaties om ter behoud van hun kostbare installaties een NoCalc systeem te laten plaatsen.

 

Ervaring met NoCalc door: Elly en Dick Schilperoort

Wij hebben kort geleden een nieuwe badkamer aangeschaft. Natuurlijk willen we hier lang van genieten. Onze badkameradviseur raadde ons NoCalc aan ter voorkoming van kalkaanslag. Het was slechts een kleine extra op onze investering. Onze monteur vertelde ons dat wij hiermee ook onze ketel en andere apparatuur in huis beschermen en ook nog energie besparen. Wij zijn dus dubbel blij met NoCalc.

 

Ervaring met NoCalc door: Joost 11 februari 2014

Ik gebruik NoCalc nu ongeveer een jaar. Gemakkelijk te monteren en de service was uitstekend. Geen kalk meer in de waterkoker, maakt waar wat op het doosje staat vermeld! Fantastisch.

 

Ervaring met NoCalc door: Peter H. 7 juli 2014 

Eerder deze maand onze 1e set aangeschaft en geïnstalleerd en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Gemakkelijk te plaatsen, onze klant is er erg blij mee. Ik zal het al onze klanten aanbevelen.

 

Ervaring met NoCalc door: T. Johnson, 14 oktober 2014

Snelle service, groot gebruikers gemak. Ik heb het NoCalc systeem nu ongeveer 2/3 jaar geleden geïnstalleerd. Na enkele problemen met het navulpatroon met de installateur die de set heeft geplaatst,  hebben we sindsdien geen problemen meer. Snelle en efficiënte service.

 

 

Ervaring met NoCalc door: Paul Olijhoek, eigenaar Koggeland bestel- en bedrijfsauto’s

Bedrijfsauto’s zijn vaak het visitekaartje van ondernemers. Als Service naar onze klanten worden alle auto’s bij ons gewassen. Met NoCalc worden onze auto’s streeploos schoon en drogen op zonder witte vlekken achter te laten.

 

Ervaring met NoCalc door: Amand

Ik had altijd een hekel aan douchen of in bad gaan omdat ik daarna altijd veel jeuk en uitslag kreeg. Ik heb een zeer gevoelige huid en daarom kon ik maar een keer per week onder in bad of onder de douche. Nu hebben wij gelukkig NoCalc thuis en kan ik lekker iedere dag met plezier douchen zonder jeuk of uitslag!

 

Ervaring met NoCalc door: Dick Biesheuvel, tandarts te Medemblik.

Hygiëne binnen mijn praktijk is van het grootste belang. Dit geldt zeker ook voor mijn kostbare apparatuur waarmee ik mijn patiënten behandel. Daarom kies ik ervoor dat al het water in mijn praktijk vooraf wordt gefilterd door NoCalc. Tevens wordt mijn geavanceerde apparatuur met delicate elektronisch geregelde waterkleppen hierdoor beschermd tegen kalkafzetting. En omdat je thuis toch ongemerkt steeds meer dure koffiemachines, wasmachines, vaatwassers en dergelijke aanschaft, heb ik thuis ook het NoCalc systeem laten installeren.

 

Ervaring met NoCalc door: Jeroen van Drunen, Roosendaal

Als installateur krijg ik bij installeren en onderhoud vaak te maken met klachten over kalkafzetting op sanitair, elementen en in leidingen waardoor installaties slecht of niet meer functioneren. Enkele maanden geleden ben ik na zelf testen gestart met het installeren van NoCalc voor mijn klanten, en met zeer positief resultaat. Plaatsing is zeer eenvoudig en snel te doen doordat het apparaat niet op stroom hoeft te worden aangesloten. En het werkt direct na installatie. Mijn klanten zijn er allemaal zeer blij mee.

 

Ervaring met NoCalc door: samuel f., 16 januari 2016

Wij gebruiken NoCalc sinds september 2015 en hebben de cartridge nog maar 2 keer hoeven te vervangen. Het was een fluitje van een cent. Volgens mij is er een significant verschil van de water- kwaliteit sinds het plaatsen van de set. Duidelijk veel minder kalkaanslag in de badkamer en in de keuken.

 

Ervaring met NoCalc door: Riemer, 3 april 2016

Ik gebruik Nocalc al, dus mijn laatste aankoop betreft alleen het navulpatroon. Ik moet zeggen dat het geluid dat de cartridge maakt wanneer het leeg is zeer effectief is!

 

Ervaring met NoCalc door: Karel Pieters, 28 januari 2015

Heb het NoCalc systeem nu 2 jaar in gebruik. Het systeem heeft er voor gezorgd dat de kalkaanslag drastisch is verminderd, de investering meer dan waard. De nieuwste versie navulpatronen zijn voorzien van een elektronisch alarm dat piept wanneer het navulpatroon moet worden vervangen. Kalkaanslag behoort nu tot het verleden en de douchekop hoeft af en toe alleen nog maar met een doekje te worden afgedaan. Ik vertrouw er op de binnenkant van de boiler niet meer wordt aangetast door kalk!

 

Ervaring met NoCalc door: Arie Goedkoop, 18 maart 2013

ik ben een gebruiker sinds bijna twee jaar en het werkt echt super. jouw ervaringen zijn totaal anders, wellicht moet je de de filter schoonmaken of de navulpatrooon checken. Ik heb het mijn vrienden en kennissen aanbevolen en 7 gebruiken het nu ook en allemaal tevreden. Dat NoCalc niet reageert dat snap ik niet. Een vriendin had een kapotte patroon en deze is gratis vervangen door NoCalc binnen twee dagen. dat noem ik service. Ik zou NoCalc even bellen of benaderen via hun website en vragen om de nieuwe patroon met geluidssignaal. Deze waarschuwt je als de patroon leeg is. Ik gebruik hem al sinds eind vorig jaar en werkt fantastisch en gaat langer mee.

 

Ervaring met NoCalc door: Ellen, 17 oktober 2013

Wij hebben het noCalc filtersysteem gekocht voor ons vakantiehuisje in het buitenland waar we last hebben van extreem hard water. We hadden problemen met het bewateringssysteem van de tuin waarbij de sproeiers snel verkalkten (nu niet meer) en douchekoppen en kranen. Echt een stuk minder nu. Ook voel je het verschil bij het haar wassen etc. We merken dus zeker verschil en moeten het vieze filter ook regelmatig vervangen.
We hebben een zwembadje waarbij de onderhoudsman merkte dat hij een andere dosering van de chemicaliën moest toepassen omdat het water zachter was dan daar normaal het geval is.
Wij zijn dus erg tevreden.

 

Ervaring met NoCalc door: Maarten Slegtenhorst – Float Sensations, 18 oktober 2014

Exact een jaar na het laatste bericht en twee jaar na het eerste bericht.
Na een jaar gebruik had ik niet de indruk dat no-calc echt nut had.
Ik houd alles goed schoon en heb dus geen last van kalkvlekken op het aanrecht, tegels, douches, e.d…
Toen de laatste patroon op was, heb ik dus geen nieuwe geplaatst.
Nu, een aantal weken later, merk ik in mijn aquaria dat er duidelijke kalkranden achterblijven als het water verdampt ( 27 graden ) en ga ik dus toch weer nieuwe patronen halen.
No-Calc zit in dezelfde plaats als ik, dus ik zocht de website om nieuwe patronen te bestellen en kwam dit forum tegen. Gezien de berichten en reacties vond ik het toch wel nodig om ook even mijn bevindingen te melden. Het waterreservoir van mijn Senseo wordt ook goed schoon gehouden en heeft met of zonder no-calc geen kalkaanslag.

 

Ervaring met NoCalc door: Eddie, o5 juli 2015

We hebben nu een 3 weken een No-Calc apparaat achter de watermeter geplaatst, en ik was binnen een week van mijn eczeem af, waar ik 2 jaar lang last van heb gehad!
Ben daarom zeer tevreden!

 

Ervaring met NoCalc door: Hellen 1 juni 2014

Ik ben zeer tevreden over dit systeem, werkt prima, neemt weinig ruimte in beslag. De Cartridges zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel geleverd.

 

Ervaring met NoCalc door: Kees van Heemstede 15 augustus 2014

Wonen in een gebied met hard water. Met NoCalc aangesloten op de waterleiding is het nu alsof je woont in een zacht water gebied met als z’n voordelen van dien. Voor de prijs van ongeveer € 80 per jaar is dit het zeker waard; voor onze afwasmachine, waterkoker, douche en centrale verwarming. De cartridges zijn gemakkelijk te vervangen en worden snel afgeleverd.

 

Ervaring met NoCalc door: Ben Slingerland 19 oktober 2014

Mijn college heeft met dit system aanbevolen. Wij wonen in een gebied met zeer hard water. De set besteld. Het was de volgende dag in huis. Twee dagen later geïnstalleerd en nu hebben we de voordelen van drinkbaar water in plaats van een filterkan. Douchen is nu een plezier, mijn huid en haren zijn nu veel zachter. I weet nu dat het apparaten in het huis er van gaan profiteren wanneer het water in de opgeslagen tanks is vervangen door gefilterd water, dit zal nog even duren. Ik vind het een geweldig product. Kan nocalc sterk aanbevelen.

 

Ervaring met NoCalc door: Yvonne C. 29 december 2014

We hebben al bijna 20 jaar ervaring met waterontharders maar het NoCalc system is veruit het eenvoudigst in gebruik. Ik raad iedereen dit systeem aan.

 

Ervaring met NoCalc door: De heer Willemse  5 maart 2016

Waterkoker altijd kalkvrij, boiler doet het nog steeds dus mij hoor je niet klagen. Beter dan zo’n kastgrote waterontharder die heel de keuken in beslag neemt. Zou het niet leuk geweest zijn als de sensor gratis was meegeleverd (hint) toen het systeem werd geïnstalleerd? Het rode balletje maakt zoals verwacht geen ratelend geluid. Een goede investering als je je boiler nog een paar jaar wilt houden.

 

Ervaring met NoCalc door: Dekker: Inmiddels twee keer hier via de nocalc webshop besteld. Leveringen gaan snel en goed. Sensor op mijn unit bleek laatst niet te werken. Gebeld en het werd onder garantie opgelost. Verder werkt het systeem prima. Duidelijk minder kalkaanslag in huis. Of je apparatuur echt langer meegaat weet ik niet, dit zal de tijd uit moeten wijzen…

Ervaring met NoCalc door: S.Ligtvoet: Prima product,werkt erg goed. Nette afwerking van de bestelling. Product wordt snel geleverd.

Ervaring met NoCalc door: A. Daamen: Zichtbaar minder kalkaanslag. Snelle en correcte levering van de bestelling.

Ervaring met NoCalc door: M. Gort: Kalk aanslag is verleden tijd. Het water smaakt veel lekkerder. Klein minpuntje vind ik de sensor. Ik blijf dan ook op het balletje letten.

Ervaring met NoCalc door: Ad Merks: Ben al 6 jaar in het bezit van het Nocalc systeem, sinds 3 jaar koop ik mijn navulpatronen bij BoonenBakker. Super snel in huis en top service, een aanrader.

Ervaring met NoCalc door: w martens: Al 3 keer hier mijn nocalc navullingen besteld. De leveringen is snel en goed. Ik gebruik het zonder sensor zodat ik niet me gek schrik van het geluid uit de meterkast als de patroon leeg is.

Ervaring met NoCalc door: Loek vd Biggelaar: nocalc werkt prima sinds installatie geen last van kalk in apparaten

Ervaring met NoCalc door: A Bouwmans  – : Werk echt goed de glazen douchewand slaat niet meer aan,de afwasbak in de keuken blijft schoon . Wij zijn er zeer tevreden over zeker aanschaffen!

Ervaring met NoCalc door: Guido Bongers  – : Prima produkt en makkelijk zelf te installeren!

Ervaring met NoCalc door: Marian Neuteboom: Het product bevalt prima. Eenvoudig te installeren en geen kalkaanslag meer.

Ervaring met NoCalc door: Tom Rijntjes: Ik gebruik nocalc al vier jaar. Ondanks het harde water heb ik geen kalkaanslag op mijn douchdeuren en mijn koffiezetapparaat kan langer zonder ontkalken. Product is makkelijk te installeren. De levering is snel en soepel. Prima product.

Ervaring met NoCalc door: wouter: Een eenvoudige en goedkopere manier om je kalk in het water onder controle te houden

Ervaring met NoCalc door: C. Bos  – : Deze ontkalker werkt uitstekend. Hebben hem nu al 1,5 jaar en zijn erg tevreden. Ook over de levering van BoonenBakker.

Leave a Reply

Gratis verzending vanaf € 50,- Sluiten