Skip to main content

Nieuw NoCalc CombiCompact voor kleine ruimtes

By 13 september 2016NoCalc

De NoCalc Combicompact starterset NC38770 bevat alles dat u nodig heeft om van start te gaan met NoCalc: Doseringsadapter voorzien van een NoCalc doseringspatroon en het geïntegreerde prefilter. De starterset is voorzien van universele aansluitingsset voor 15 en 22mm leidingen.

De NoCalc CombiCompact is met zijn formaat van (hxbxd) 22 x 22 x 7cm handig indien er beperkte montageruimte beschikbaar is zoals in meterkasten of keukenkastjes. Deze NoCalc CombiCompact starterset NC38770 is voorzien van de nieuwe messing ‘easy fit’ verbinding en het nieuwste NoCalc patroon NC38200 met sensor. De navulpatronen hebben een levensduur van ongeveer 40.000 liter (gemiddeld gebruik bij gezin 4 pers. = 140.000 liter per jaar) en zijn middels het rode balletje in het patroon visueel te inspecteren. Het balletje zakt naar beneden wanneer het patroon dient te worden vervangen. De CombiCompact heeft een ‘prefilter’ dat geïntegreerd is in de houder van de NoCalc navulpatronen. Dit betekent minder ruimte en minder kosten. Het geïntegreerde prefilter (50 micron) voorkomt dat zand en vuildeeltjes in uw leidingsysteem komen en de doseringsunit niet wordt geblokkeerd. Het biedt bescherming voor alle bewegende delen (kraandelen, kleppen, pompen).

Er is ook de NoCalc starterset NC39000 met een apart en groter prefilter. Voor een nog betere filtertratie van zand en vuildeeltjes in uw waterleidingsysteem.

NoCalc is goedkoop in aanschaf en onderhoud. U verdient uw investering snel terug. Lees hier meer over NoCalc. De NoCalc CombiCompact is de goedkoopste anti-kalkaanslag oplossing.

Wij leveren alles van NoCalc vanuit voorraad zonder verzendkosten. Levenslange fabrieksgarantie volgens NoCalc garantie voorwaarden 

Ook heb je in onze NoCalc webshop altijd de laagste prijsgarantie.

NC38770 NoCalc CombiCompact Starter Set

NC38770 NoCalc CombiCompact Starter Set

Leave a Reply